ADRIAN NASTASE, aparitie CIUDATA in Bucuresti. FOTO in articol

Fostul premier Adrian Nastase a postat pe blogul sau un text de 1 decembrie, insotit de o fotografie,  in care poarta pe cap o caciula de blana, aparitie cel putin surprinzatoare daca ar fi sa ne gandim la stilul vestimentar cu care ne-a obisnuit pana acum. In textul care insoteste imaginea, Nastase precizeaza ca a iesit cu sotia sa la o plimbare in zona Aviatorilor.

Mai mult, in poza fostul premier nu mai are barba. Internautii au reactionat rapid la fotografia lui Adrian Nastase, postand comentarii si despre caciula: ”Ce caciula nealcosa aveti, maestre”.

Iata si textul care insoteste fotografia:

“Am revenit aseara in Bucuresti. Vremea se schimbase, precum timpurile. Astazi este 1 Decembrie, Ziua Nationala. Este ziua in care sarbatorim Marea Unire. Din pacate, am gasit, la intoarcere, din nou, Romanii separate – una care sarbatoreste Unirea la Bucuresti, alta care saarbatoreste Unirea la Alba Iulia.

Si in Republica Moldova sunt, in continuare, doua tari – una care vrea spre vest, alta care vrea spre est. Se vor schimba oare lucrurile pana in 2018, cand ar trebui sa sarbatorim centenarul Marii Uniri?”, scrie, pe blog Adrian Nastase, care adauga ca “Dana si cu mine am ales sa sarbatorim, in felul nostru, Ziua Nationala si am iesit la o plimbare in zapada proaspat asternuta pe Bulevardul Aviatorilor”.