ADRIAN NASTASE ar putea afla joi cat va ramane in spatele GRATIILOR

Fostul premier ADRIAN NASTASE ar putea afla joi cat va mai ramane in spatele gratiilor. Judecatorii de la TRIBUNALUL BUCURESTI ar putea anunta DECIZIA in dosarele “ZAMBACCIAN” si “TROFEUL CALITATII”.

PROCURORII Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) care au instrumentat cazurile au cerut luni acordarea unui SPOR de PEDEAPSA de un an, iar ADRIAN NASTASE a replicat ca isi va schimba cetatenia.

In replica, avocatii lui NASTASE au precizat ca PEDEAPSA de patru ani este suficienta pentru INFRACTIUNILE de care este acuzat fostul premier. ADRIAN NASTASE a cerut instantei sa tina cont de faptul ca, dupa sase ani de ancheta, a fost achitat in dosarul „Matusa Tamara”.

Citeste si: ICCJ a respins CONTESTATIA lui ADRIAN NASTASE

„Justitia mi-a oferit un concept de moarte civila. M-am gandit, la un moment dat, sa renunt la cetatenia romana, insa am inteles ca nu pot face o asemenea cerere fiind in detentie”, a spus NASTASE in fata magistratilor. Avocatii apararii au depus la instanta CV-ul lui ADRIAN NASTASE pentru a demonstra faptul ca fostul premier nu are nevoie de un SPOR de pedeapsa pentru a fi reeducat.

Aparatorii fostului premier au aratat faptul ca in dosarele „TROFEUL CALITATII” si „ZAMBACCIAN”, condamnarile au fost orientate catre minimum de pedeapsa pentru faptele de care ADRIAN NASTASE a fost acuzat de procurori. Tribunalul Bucuresti urmau sa ia o decizie in acest caz pana joi, data pana cand magistratii trebuia sa fie redactata si motivarea condamnarii din dosarul „Zambaccian”.

Citeste si: ADRIAN NASTASE: Ma gandesc sa renunt la cetatenia romana 

ADRIAN NASTASE a solicitat instantei ca, in cazul in care nici pana la termenul de astazi TRIBUNALUL BUCURESTI nu va primi motivarea, sa fie judecat pe minuta deciziei.

Sursa foto: realitatea.net