ADRIAN NASTASE: EUROPA a devenit un fel de CORABIE a lui NOE

Fostul premier ADRAN NASTASE critica modul in care EUROPA ii trateaza pe IMGRANTI si, de asemenea, subliniaza esecul americanilor de a implementa democratia in tarile arabe.

ADRIAN NASTASE considera ca sosirea imigrantilor in Europa este asemanatoare cu „modul in care chinezii au distrus imperiul mongol.

CITESTE SI: ADRIAN NASTASE, CRITICA DURA LA ADRESA LUI VICTOR PONTA, DUPA SEDINTA CEXN A PSD

Mesajul complet publicat de ADRIAN NASTASE pe blogul personal:

„EUROPA a devenit un fel de Corabie a lui Noe pentru numerosi IMIGRANTI veniti din alte colturi ale planetei. In mod paradoxal, ideea americanilor de a duce democratia in tarile arabe a facut ca multi din locuitorii de acolo, mai ales dupa „primavara araba”, sa caute „democratia” in EUROPA si, mai ales, in Germania.  Probabil ca printre cei sositi se vor fi gasind si simpatizanti sau membri ai Statului Islamic. Ceea ce imi aduce aminte, intr-un fel, de modul in care chinezii au distrus imperiul mongol. Oricum, frustrarile ulterioare ale celor care vor simti pe pielea lor ostracizarea si discriminarea in EUROPA, vor duce, in viitor, la situatii explozive. S-ar putea ca „teatrul de operatiuni” sa se mute pe continent. Care este solutia? E greu de gasit. Cutia Pandorei a fost deschisa.”

Sursa foto: realitatea