ADRIAN NASTASE il ataca dur pe Mihail NEAMTU: O expresie perfecta de gunoi uman

ADRIAN NASTASE il ataca dur pe Mihail NEAMTU: O expresie perfecta de gunoi uman

Fostul premier ADRIAN NASTASE a postat, duminica, pe blogul sau personal un atac dur la adresa liderului partidului Noua Republica, Mihail NEAMTU.

NASTASE sustine ca Mihai Neamtu va ramane o expresie perfecta de gunoi uman, amintind de un episod petrecut in iunie 2012, cand a avut loc tentativa sa de sinucidere, iar Neamtu avenit cu mai multi reprezentanti ai “Noii Republici” in fata blocului din Zambaccian, unde “in deradere si-au manjit camasile cu ketchup”.

“Vi-l aduceti aminte pe Mihai Neamtu? E vorba de cel care a jucat rolul lui Romeo in scena balconului de la referendum, alaturi de Monica Macovei. Partidul sau – Noua Republica – este atat de nou incat pare ca inca nici nu s-a nascut.”, a scris ADRIAN NASTASE, pe blogul sau.

Citeste si: MOTIVAREA INSTANTEI in cazul pedepsei lui ADRIAN NASTASE

ADRIAN NASTASE a adaugat ca “Dupa scorul obtinut la europarlamentare – 0,27% – m-am gandit ca i se va cere, de catre colegii de partid, sa-si dea demisia din functia de presedinte. Am realizat insa ca numarul celor care au votat pentru el – aproximativ 10.000 – nu este suficient nici pentru infiintarea unui partid.”.

ADRIAN NASTASE a amintit un episod dur pentru el- “Pentru mine Mihai Neamtu va ramane insa o expresie perfecta de gunoi uman. In 20 iunie 2012, cand a avut loc tentativa mea de suicid, el a venit, cu mai multi reprezentanti ai “noii republici” si, in fata blocului din Zambaccian, in deradere, si-au manjit camasile cu ketchup! In 25 de ani de politica nu-mi aduc aminte de o mizerie mai mare din partea unui “om politic”. A primit, din partea alegatorilor, ceea ce a meritat. Iata ca nu va putea merge, si el, in “balconul” de la Bruxelles, alaturi de mentorul sau – Monica Macovei”.

ADRIAN NASTASE ramane cu 4 ani de inchisoare, instanta a respins sporul de pedeapsa