ADRIAN NASTASE, prima REACTIE dupa condamnarea lui DAN VOICULESCU

Fostul prim-ministru ADRIAN NASTASE a comentat din inchisoare condamnarea lui DAN VOICULESCU, printr-un mesaj de sustinere adresat jurnalistilor de la Antena 3.

“Din 2005, Romania nu a mai facut istorie. S-a ocupat insa de vendete, de razboaie politice interne, epuizandu-se in batalii fara miza. Ziua de ieri (vineri – n.r.) mi-a lasat un gust extrem de amar. Am avut sentimentul ca urmeaza «Amurgul zeilor», in varianta romaneasca si implinirea nefericita a legendei Casandrei. Nu era vorba doar de «executia» lui Dan Voiculescu, ci, mai ales, de incercarea de a impune «obligatia la tacere» pentru vocile jurnalistilor de la Antena 3”, afirma ADRIAN NASTASE.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: Cazul lui DAN VOICULESCU este unul CONTROVERSAT

Astfel, Nastase ii asigura pe jurnalistii de la Antena 3 de sprijinul sau. “Vreau de aceea, sa va transmit ca, in ceea ce veti decide pentru viitor, va voi fi alaturi – din spatele gratiilor sau din libertate. Pentru naivi, adaug cuvintele lui Montesquieu: E mai usor sa gasesti oameni extrem de virtuosi decat oameni extrem de intelepti“, mai spune fostul prim-ministru.

Citeste si: MONICA MACOVEI: CONDAMNAREA lui Voiculescu DOVEDESTE ca dosarele cu politicieni, baroni si “oligarhi” sunt REALE

Sursa foto: realitatea.net