Adrian Nastase sufera in inchisoare: De cand sunt eu la Jilava, s-au intamplat lucruri spectaculoase

Adrian Nastase e foarte activ in viata publica si din puscarie. Astazi, a postat  pe blogul personal, un comentariu referitor la vizita presedintelui Traian Basescu la Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga.

„Traian Basescu a participat la Haga, la o reuniune internationala, de nivel inalt, privitoare la securitatea nucleara. M-am gandit ca, de cand sunt eu la Jilava, s-or fi intamplat sau descoperit lucruri spectaculoase in domeniul nuclear, in timpul regimului Basescu.

Se pare insa ca singurele lucruri de comunicat au fost legate de faptul ca niste “retete” de facut apa grea (cunoscute, se pare, de toata lumea) au fost furate, acum ceva timp, de la Pitesti si ca ar trebui ca guvernul sa renunte la acciza la combustibilul ne-nuclear.

Altfel, ramane asa cum stiam: Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavoda a fost finalizata pe timpul lui Nicolae Vacaroiu iar cea de-a doua unitate a fost, in cea mai mare parte, finalizata in timpul mandatului meu de premier.

S-a intamplat ceva, ce nu am aflat eu, cu celelalte unitati de la Cernavoda in cei 10 ani ai regimului Basescu?”, a scris fostul prim-ministru pe blogul personal.

Citeste si: Tribunalul Bucuresti a amanat din nou cererea lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor