Adrian Nastase: USL a trecut de casatoria din dragoste. Acum este una din interes

Adrian Nastase a spus, miercuri, ca USL trece in prezent prin perioada “casatoriei din interes”, dupa ce a fost si o perioada de casatorie din “dragoste”.

“A fost o perioada fireasca de casatorie, sa spunem din dragoste. Acum este o casatorie din interes, o casatorie bazata pe interese, cum este si firesc in politica. Ea a avut o dimensiune, sa spunem, cu componenta personala mai accentuata intr-o relatie directa, dar este firesc, interesele sunt divergente.

E vorba de partide cu ideologii diferite, cu interese diferite din punctul de vedere al calendarului politic”, a declarat Nastase, arata Agerpres.

Fostul ministru a facut aceste afirmatii cu referire la schimburile de replici recente dintre liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

“Formate de genul acesta nu au ce sa caute in discutia publica in general si in niciun caz nu trebuie folosite in relatiile intre lideri din coalitie”, a mentionat Nastase.

USL a fost zguduita de numeroase neintelegeri care au pornit de la afirmatii contradictorii ale celor doi lideri, Crin Antonescu si Victor Ponta, in legatura cu proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Sursa foto: realitatea.net