ADRIAN NEACSU (PNL): Niciodata in 26 de ani de activitate politica nu mi s-a mai intamplat asa ceva!

ADRIAN NEACSU, fostul co-presedinte al filialei PNL SECTOR 2, a lansat o serie de intrebari la scurt timp dupa alegerile cu scandal care au avut loc, miercuri, in cadrul filialei liberale mai sus amintite. NEACSU a dezvaluit cu lux de amanunte “lucratura” pus la cale de fostii pedelisti, totul avand ca scop inscaunarea ANCAI BOAGIU in functia de presedinte al filialei PNL SECTOR 2

ADRIAN NEACSU a marturisit, prin intermediul unei ample postari pe pagina sa de Facebook, ca in cei 26 de ani de cariera politica nu a mai intalnit o asemenea “lucratura”. In finalul acestui manifest – revolta, ADRIAN NEACSU a lansat, retoric, un set de trei intrebari al caror raspuns, cel mai probabil, nu-l vom afla niciodata…..

In continuare va prezentam, in varianta integrala, postarea liberalului ADRIAN NEACSU

„Sunt membru al Partidului National Liberal din 1990. Presedinte de filiala din 1994 pana in 2001 si din nou din 2012 pana in 2016. Dupa fuziunea cu PDL am detinut functia de Co-presedinte alaturi de Anca Boagiu. Saptamana aceasta , mai exact miercuri 7 septembrie a avut loc Adunarea Generala a Partidului National Sector 2 cu scopul declarat de a consulta membrii de partid cu privire la numirea unui presedinte de filiala dupa eliberarea din functie a fostului presedinte Anca Boagiu. Ceea ce s-a intamplat miercuri este fara precedent pentru un partid democratic!

Niciodata in 26 de ani de activitate politica nu s-a mai intamplat asa ceva!

In continuare pe scurt:

1. in evidentele de membrii de la PNL Sector 2 nu se regasesc peste 700 de membrii de partid apartinand vechiului PNL de dinainte de fuziune si peste 200 de membrii de partid din Forta Civica de dinainte de fuziune.

2. comisia de organizare a refuzat participarea la Adunare a acestor membrii.

3. Domnul Romeo Pop este candidatul la functia de Presedinte al filialei fiind sustinut de toti colegii din fostul PNL , de toti colegii din fosta Forta Civica, in frunte cu viceprimarul Dan Cristian Popescu si de multi membrii din fostul PDL.

4.Accesul in sala a fost controlat de o comisie de organizare formata integral din sustinatori ai fostului presedinte Anca Boagiu. In mod constant a fost refuzat accesul sustinatorilor domnnului Romeo Pop in aceasta comisie care a asigurat accesul in sala.

5. au fost numeroase cazuri in care membrii de partid sustinatori ai domnului Romeo Pop , desi au probat indeplinirea conditiilor statutare( dovada achitarii cotizatiei) nu au fost lasati sa intre in sala.(peste 100 de membrii).

CITESTE SI: ALEGERI CU SCANDAL LA FILIALA PNL SECTOR 2! ANCA BOAGIU, acuzata de contracandidat

6.pentru a incepe sedinta era nevoie de asigurarea cvorumului de sedinta care era de minimum 420 de persoane. Comisia de organizare a anuntat prezenta in sala a 480 de persoane , aceasta fiind constatata dupa numarul de ecusoane de delegat eliberate.

7.la inceputul sedintei am anuntat ca in sala nu sunt decat 300-350 de persoane. fotografiile postate sunt edificatoare.

8.in orice competitie fiecare competitor are dreptul sa aiba delegati la numararea voturilor exprimate. Pentru prima data in activitate mea politica au fost desemnati in mod arbitrar numai sustinatori ai fostului presedine Anca Boagiu. Domnului Romeo Pop nu i s-a permis desemnarea de sustinatori in comisia de numaratoare.

9.a fost exprimat un vot pe aceasta tema soldat cu 239 voturi pentru , 3 abtineri si 57 de voturi contra. In total 299 de membrii prezenti.

10. indubitabil in sala se aflau doar 299 de membrii si nu 480 cat a anuntat unilateral comisia de organizare.

11. in fata acestor evidente actiuni partizane care incalca in mod grav statutul PNL dl. Romeo Pop impreuna cu sustinatorii domniei sale au iesit din sala urmand a solicita organizarea unei noi conferinte cu o comisie impartiala.

12. intrebari normale:

cum au fost distribuite 480 de ecusoane cand FIZIC NU EXISTAU decat 299 de participanti ?

cum a fost votata Anca Boagiu cu 375 de voturi ?

de ce nu a fost permis accesul sustinatorilor domnului Pop la numaratoarea voturilor ?

In incheiere pentru a imi sustine afirmatiile consider ca fotografia cu o sala cu cel mult 200 de participanti spune totul”, a scris ADRIAN NEACSU pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: pnl