Adrian Oros, dupa anuntul ANI: Am fost asociat la un biet cabinet veterinar pentru caini si pisici

Adrian Oros asteapta raportul ANI privind incompatibiltatea sa pentru a decide cum va actiona. Deputatul PNL a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, alaturi de alti 31 de parlamentari.

Oros a spus ca “ANI si-a facut treaba” intrucat a descoperit ca el a fost, timp de trei luni, deputat si asociat si administrator “la un biet cabinet veterinar pentru caini si pisici”.

Liberalul a declarat ca ramane ca ANI sa demonstreze daca el si-a folosit functia de deputat pentru firma care administra cabinetul veterinar.

Citeste si: ANI: 32 de parlamentari in stare de incompatibilitate

“Astept raportul ANI referitor la acuzatiile de incompatibilitate la adresa mea si apoi voi decide cum voi actiona. ANI si-a facut treaba, a descoperit ca timp de trei luni eram si deputat si asociat si administrator la un cabinet veterinar pentru caini si pisici in comuna Baciu. Ramane sa se demonstreze, si asa ar fi firesc, ce am putut eu sa fac din postura de deputat pentru activitatea unui cabinet, sa se vada daca mi-am folosit functia pentru aceasta firma”, a spus Oros, conform Mediafax.

Oros a explicat ca a fost asociat din 2011, impreuna cu alti doi colegi medici veterinari, in cabinetul veterinar respectiv, din care a plecat in aprilie 2013, pentru ca nu a avut timp sa se ocupe de activitatea acestuia.

“Era un biet cabinet veterinar, daca asta e o problema de incompatibilitate…”, a punctat deputatul liberal.

Conform ANI, Adrian Oros s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 20 decembrie 2012 – 8 aprilie 2013, intrucat a detinut, simultan, functia de deputat si calitatile de asociat si administrator la SC Vet Aga Pet SRL.