Adrian Panduru, considerat mana dreapta a liderului interlop Sile Camataru, s-a predat la politie

Adrian Panduru, considerat mana dreapta a liderului interlop Sile Camataru, s-a predat, vineri noapte, la Politia Capitalei, el fiind dat in urmarire internationala, pentru a fi pus in executare mandatul de arestare preventiva emis de instanta pe numele acestuia in urma cu o saptamana.

Panduru fost cautat la toate adresele cunoscute de politisti, care au discutat cu familia si aparatorii acestuia, carora li s-a adus la cunostinta ca e urmarit international.

In 7 noiembrie, Panduru, zis Limba, a fost retinut, alaturi de alte 21 de persoane vizate in noul dosar, de proxenetism, al lui Sile Camataru.

Dintre cei 22 de retinuti, au primit mandate de arestare Sile Camataru, Teodor Ion, Julya Mazirov si Adrian Panduru, printr-o decizie luata de Judecatoria Sectorului 1.

Citeste si: SILE CAMATARU RAMANE IN AREST

Mandatul de arestare pe numele lui Panduru a fost emis dupa expirarea ordonantei de retinere, iar acesta nu a fost gasit de politisti, pentru a fi dus in arest. in aceste conditii, “locotenentul” lui Sile Camataru a fost dat in urmarire nationala, iar apoi si internationala.

Vineri, Tribunalul Bucuresti a respins contestatiile fata de arestarea preventiva facute de Sile Camataru, Teodor Ion, Julya Mazirov.

In cazul contestatiei formulate de Panduru, cauza a fost disjunsa si a primit termen data de 19 noiembrie.

Citeste si: SILE CAMATARU a fost RETINUT in dosarul de proxenetism

Decizia de vineri a instantei bucurestene este definitiva.

Celelalte 18 persoane vizate in noul dosar al lui Vasile Balint, zis Sile Camataru, se afla in arest la domiciliu sau sub control judiciar.

In acest dosar, anchetatorii au facut perchezitii in Bucuresti si noua judete, la locuintele unor suspecti de proxenetism si la cazinouri din Capitala, unde acestia ar fi racolat clienti, majoritatea cetateni straini, de la care ar fi cerut intre 100 si 700 de euro in schimbul unor acte sexuale cu prostituate.

Foto: gandul.info