ADRIAN PAPAHAGI: Am intrat in rezerva STRATEGICA de cadre a DREPTEI

atac violent, marturii incredibile, adrian papahagi, elena udrea, congres pmp, traian basescu

ADRIAN PAPAHAGI, unul dintre contracandidatii ELENEI UDREA la alegerile de sambata pentru sefia Partidului Miscarea Populara (PMP),  care a ales sa se retraga din cursa si sa-l sustina pe DANIEL FUNERIU, a postat un MESAJ pe pagina sa de facebook prin care anunta ca „intra in REZERVA STRATEGICA de cadre a dreptei.”

ADRIAN PAPAHAGI a scris pe pagina sa personala de facebook urmatorul mesaj prin intermediul caruia si-a facut publica intentia.
„Incepand de astazi, intru in rezerva strategica de cadre a dreptei. Raman simplu membru in partidul pe care l-am fondat cu speranta in 23 iulie 2013. Imi pierd treptat iluziile si naivitatile: probabil, in cele din urma, voi deveni om politic.

Citeste si: CONGRES PMP: ADRIAN PAPAHAGI intre “Mi se RUPE de partid” si “Nu fiti CACACIOSI”

Am spus mereu adevarul si mi-am aparat principiile. Nu am cerut nimic, am oferit ce am putut. Am facut, de la referendumul din iulie 2012, neincetat politica de opozitie. Nu am avut niciun beneficiu personal din activitatea politica: nicio functie, niciun ban. Nu mi-am propus sa fac din politica o cariera, si am continuat sa predau, sa public, sa fac stiinta. Am simtit insa o chemare pentru politica: ea ramane la fel de vie azi.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU, anuntat de Udrea drept candidatul PMP la prezidentiale 

Voi ramane fidel credintei mele. Voi continua lupta in CAMPANIA pentru PREZIDENTIALE, astfel incat sa dam tarii un presedinte de DREAPTA si, inainte de toate, un om cinstit. Pana atunci, imi vad de studiu”, a spus ADRIAN PAPAHAGI pe pagina sa de facebook.

Sursa foto: realitatea.net