CONGRES PMP: ADRIAN PAPAHAGI intre “Mi se RUPE de partid” si “Nu fiti CACACIOSI”

atac violent, marturii incredibile, adrian papahagi, elena udrea, congres pmp, traian basescu

ADRIAN PAPAHAGI a anuntat, sambata, la Congresul PMP, ca se va retrage din cursa pentru sefia partidului, pentru a-l sprijini pe DANIEL FUNERIU. PAPAHAGI a facut acest anunt dupa discursul Elenei Udrea si dupa ce, inaintea Elenei Udrea, si el a sustinut o interventie in fata delegatilor la Congres, in calitatea sa de candidat.

PAPAHAGI i-a rugat pe delegatii prezenti la CONGRESUL PMP sa-l voteze pe DANIEL FUNERIU, precizand ca personal se retrage “in rezerva de cadre a partidului”, urmand sa poata fi folosit ulterior de PMP.

Anterior, in discursul rostit in fata delegatilor la Congres, ADRIAN PAPAHAGI a aratat ca “marii politicieni sunt oameni de curaj”, el adresand si un indemn inedit: “Nu va fie frica, nu fiti CACACIOSI!”. Papahagi a reamintit ca a folosit un indemn similar si atunci cand era in PDL. “Acum repet si aici, nu va fie frica, nu fiti CACACIOSI! Noi nu suntem cacaciosi, noi suntem curajosi, nu va fie frica sa spuneti ceea ce credeti”, a aratat el. “Marii politicieni sunt oameni de curaj, restul sunt cacaciosi”, a adaugat ADRIAN PAPAHAGI.

Citeste si: Primul CONGRES al PMP a inceput

El a mai aratat ca unii au ales “sa se dea pe mana unui caporal”, in loc sa mearga cu “un capitan incercat”. “Mi se RUPE de partid, va spun sincer, nu partidul ma intereseaza pe mine, ci tara (…). Daca partidul asta este disfunctional, mai bine la gunoi cu el decat sa ne pierdem timpul”, a mai spus Papahagi in interventia sa.

El a mai aratat ca PMP a fost creat pentru a fi o alternativa, “nu ca sa intre in jocuri dubioase”. “Noi suntem partidul altfel”, a adaugat ADRIAN PAPAHAGI. El a precizat totodata ca nu prea poarta blugi si spera sa nu fie exclus pentru asta.

ADRIAN PAPAHAGI a mai spus in discursul sau ca, daca EUGEN TOMAC ar fi candidat pentru presedintia PMP, atunci el nu s-ar mai fi inscris in cursa pentru sefia partidului. “Daca Eugen Tomac ar fi candidat din nou, eu nu eram aici. Fiindca Eugen a decis sa nu o faca, m-am simtit dator sa prezint viziunea spiritului fondator”, a mai spus Papahagi.

Citeste si: ELENA UDREA: Trebuie sa finalizam proiectele lui TRAIAN BASESCU 

Inainte de inceperea Congresului PMP, ADRIAN PAPAHAGI a fost intrebat daca intentioneaza sa se retraga din cursa pentru sefia PMP, acesta raspunzand ca nu are in vedere acest lucru.

Dupa ce si ADRIAN PAPAHAGI a anuntat ca se retrage din cursa, functia de presedinte al PMP este disputata de ELENA UDREA si DANIEL FUNERIU.

ADRIAN RADULESCU si GELU VISANau anuntat la randul lor ca isi retrag candidaturile pentru sefia PMP si o sustin pe ELENA UDREA.

Sursa foto: adevarul.ro