ADRIAN PORUMBOIU a lansat un ATAC virulent la adresa lui VIOREL DURU

ADRIAN PORUMBOIU,  fostul finantator al echipei FC VASLUI, a lansat o serie de ACUZE extrem de GRAVE la adresa lui VIOREL DURU, presedintele Comisiei de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), intr-un interviu acordat, sambata,  celor de la Fanatik.

Omul de afaceri vasluian l-a ATACAT, fara menajamente, pe oficialul federatiei la scurt timp dupa ce a devenit OFICIAL faptul ca gruparea FC VASLUI nu a primit licenta si din sezonul viitor va evolua in LIGA a II-a. 

ADRIAN PORUMBOIU a declarat pentru sursa citata ca retrogradarea echipei FC VASLUI prin neobtinerea LICENTEI este o CRIMA cu PREMEDITARE pusa la cale de mai multi oameni in frunte cu VIOREL DURU care a incercat: “sa adune mere cu pere si sa faca un ghiveci bulgaresc. De la bun inceput, DURU nu a fost corect. Repet, licenta nu s-a luat din cauza a 200-250 de mii de euro. Sa nu vina cu minciuni! Nu-i este rusine? Totul a fost orchestrat de o orchestra de manelisti. Scopul lor a fost sa DISTRUGA clubul. E scandalos de rusinos. La treaba asta a contribuit si DURU. Are interese acolo, e o piine, e un cozonac de mincat. In fiecare an, DURU trebuie sa salveze o echipa. A mintit in 12 cazuri. Dar nenorocirea vine din interior. Cineva a vrut sa distruga clubul”.

Citeste si: OFICIAL ! FC VASLUI nu a primit licenta. Locul 15 din LIGA I se salveaza de la retrogradare

Fostul finantator vasluian l-a acuzat pe DURU de jocuri murdare si a promis ca lucrurile nu vor ramane asa, mai ales ca presedintele Comisiei de licentiere a FRF a procedat la fel si in cazul Timisoarei si Craiovei.

“Domnul DURU face jocuri periculoase. Trebuie sa spuna care sunt datoriile reale, nu sa le prezinte pe cele incheiate. De ce clubul nu a facut recurs? Va spun eu, pentru a nu se putea merge la TAS. Asta s-a vrut de la inceput, distrugerea lui FC VASLUI. Si-au propus sa distruga un vis si au reusit. DURU e implicat in toate magariile din fotbalul romanesc. Da-ti demisia, domnule, du-te acasa! Nu trimite tu hartii care nu exista. Vom vedea pana la urma ce interese a avut. Dar nu el a orchestrat treaba asta. Am primit pe cineva in casa si el (n.r. Ciprian Damian) statea cu briceagul sa-mi scoata ochii.

Citeste si: FC VASLUI dispare din FOTBALUL ROMANESC ! Vezi cine spune asta 

DURU a avut ceva si cu Timisoara, si cu Craiova, si cu Rapidul… Oamenii din oameni se transforma in draci! In cazul VASLUIULUI, unul a centrat, iar DURU a marcat. DURU e un penibil cu P mare. Este o povara pentru fotbalul romanesc daca el va ramane in continuare la licentiere. Se crede la UTC, unde a lucrat pe vremuri. Este un activist UTC-ist cu papion in loc de cravata. Dar mizeria si magaria au plecat din alta parte”, a dezvaluit ADRIAN PORUMBOIU pentru Fanatik.

Sursa foto: prosport.ro