Adrian Porumboiu i-a raspuns lui Ciprian Damian

Adrian Porumboiu, care putea reveni astazi ca patron al celor de la FC Vaslui, a raspuns acuzatiilor pe care presedintele clubului, Ciprian Damian, i le-a adus intr-o conferinta de presa in cadrul careia a afirmat ca banii echipei au fost directionati catre firmele conduse de omul de afaceri.

Scandalul iscat de ceva timp intre Ciprian Damian, actualul patron al clubului de fotbal Vaslui si Adrian Porumboiu, fostul finantator al echipei, nu s-a incheiat, dupa ce primul l-a acuzat ca din cauza sa clubul ar putea sa nu primeasca licenta din partea FRF.

Citeste si: GREVA la FC Vaslui: Jucatorii moldoveni au refuzat sa se antreneze din cauza restantelor salariale

Damian, care detine 84% din club, a spus ca banii din sponsorizari nu ar fi ajuns la club, iar Porumboiu i-a raspuns. “Sunt implicat intr-un scandal care nu are niciun fel de suport. Ii anunt pe cei care lucreaza la aceasta mascarada ca nu vor avea succes cu mine, se vor alege cu praful de pe toba. Eu nu pot fi santajat. Dupa ce am investit 28 de milioane de euro in aceasta echipa, am ajuns intr-o situatie greu de descris. Am facut o gafa impardonabila cand am spus ca am incredere in oameni, iata unde am ajuns “, a spus Porumboiu, conform Vremea Noua, cu referire la actiunile cedate finului sau, Ciprian Damian.

Sursa foto: prosport.ro