Adrian Porumboiu si Dinu Gheorghe s-au balacarit, in direct, la televizor

Doi dintre cei mai influenti ai fotbalului autohton din perioada post-decembrista s-au certat violent si s-au jignit, in direct, pe un post de televiziune pana cand moderatorii emisiunii unde acestia au intervenit telefonic fiind nevoiti sa intrerupa programul. Adrian Porumboiu, omul cu banii de la FC Vaslui si Dinu Gheorghe, presedintele echipei Astra Giurgiu, s-au balacarit ca la usa cortului, luni dimineata, pe marginea unor declaratii referitoare la posibilitatea aranjarii unor meciuri.

Disputa dintre cei doi a avut la baza cateva declaratii bizare facute de Dinu Gheorghe, presedintele Astrei afirmand ca FC Vaslui va avea un meci usor cu Ceahlaul Piatra Neamt, la finele saptamanii in curs.

Adrian Porumboiu, finantatorul echipei vasluiene, nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns, luni dimineata, pe masura, oficialului gruparii din Giurgiu.

“El era la vama, se ocupa cu trecerea drogurilor prin Romania. Probabil a pastrat ceva si acum omul prizeaza. Vaslui a pierdut campionatul dupa ce a pierdut cu Ceahlaul si acum un an am batut noi pe Ceahlaul chiar daca ei erau la retrogradare. Daca a luat faina alba, mai bine lua de la mine ca am mai sanatoasa. Omul (n.red. Dinu Gheorghe) mananca rahat.

A vrut sa fie spiritual? Sa fie spiritual dupa ce-si da doua palme in baie. E un profitor din fotbal, un neica-nimeni. Pe Copos l-a bagat in sicriu, l-a pacalit si pe Niculae”, a rabufnit Porumboiu, in direct la televiziunea Sport.ro.

Dinu Gheorghe a intervenit telefonic si i-a raspuns cu aceeasi moneda omul de afaceri moldovean: “Domn e prea mult spus pentru taranul asta de la Vaslui. Acum a venit momentul sa vorbesc si eu de Porumboiu. Eu plec din fotbal daca am spus ca Vaslui va avea un meci usor. E un prost, un nenorocit…”, moment in care interventia telefonica a fost intrerupta de moderatorul emisiunii.

Sursa foto: realitatea.net