Adrian Radulescu a inregistrat terenul cumparat de Ioana Basescu. Vezi cine a declarat asta

Consilierul prezidential Adrian Radulescu este cel care a inregistrat la Registrul agricol al Primariei Nana terenul cumparat de fiica sefului statului, Ioana Basescu, a declarat secretara primariei, Tudorita Nicolae, dupa audierea sa in Comisia parlamentara de ancheta Calarasi.

“El (Adrian Radulescu – n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur si simplu, a venit, a adus niste documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a intalnit, nu m-a vazut. Cel de la Registrul agricol era firesc sa imi spuna: la pozitia «x» s-a inregistrat doamna Ioana Basescu cu suprafata de (…). A adus documentele domnul. La un moment dat, cand avem nevoie sa facem niste situatii, discutam si noi pe marginea acelor lucruri”, a spus Tudorita Nicolae.

Intrebata daca a fost contactata vreodata de consilierul prezidential Adrian Radulescu, ea a raspuns: “Nu. Niciodata”.

Chestionata cand a aflat ca respectivul teren a fost cumparat de Ioana Basescu, secretara a spus ca era normal sa afle acest lucru, pentru ca fiecare om care isi cumpara o suprafata de teren vine la primarie sa declare, la fel ca fiecare bun.

“Am aflat cand a venit la primarie sa il declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu in momentul acela, cand facem cate o situatie. Avem de transmis ceva si e firesc ca trebuia sa vad”, a mentionat Nicolae, care a adaugat ca a aflat aceasta informatie atunci cand tranzactia era deja facuta.

Sursa foto: ziuanews.ro