ADRIAN SARBU a ajuns la sediul Mediafax. Perchezitiile la firmele acestuia continua

Fostul sef al Pro TV, Adrian Sarbu, a ajuns in jurul orei 12.20 la sediul Mediafax (foto), dupa ce in presa au aparut mai multe informatii potrivit carora firmele detinute de acesta ar fi vizate de perchezitiile politistilor intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Adrian Sarbu nu a facut nicio declaratie jurnalistilor prezenti la intrarea in sediul Mediafax. In functie de rezultatele perchezitiilor, este foarte posibil ca Adrian Sarbu sa fie pus sub urmarire penala pentru a se putea institui sechestru asupra unor bunuri ale unor societati comerciale, in vederea recuperarii prejudiciului. Asta depinde, insa, de decizia magistratilor.

Afla aici detalii despre perchezitiile efectuate la MediaPro

Parchetul a emis in urma cu putin timp un comunicat de presa in care precizeaza ca locuinta lui Adrian Sarbu nu este vizata de perchezitii.

Reamintim ca achetatorii efectueaza, marti, 28 de perchezitii la sediile unor persoane juridice din mass-media, inclusiv la MediaPro. Se cauta documente la 8 companii care au legatura directa sau indirecta cu Adrian Sarbu, inclusiv compania care are actiuni la grupul de presa Mediafax.

De precizat ca in Alleria Management lucreaza o mare parte dintre directorii pe care trustul MediaPro i-a avut in ultimii ani. Practic este cea mai importanta firma a lui Adrian Sarbu.

Foto: Captura B1