ADRIAN SARBU, dezvaluiri senzationale: “Am creat PRO TV din plictiseala!”

ADRIAN SARBU, fostul sef de la PRO TV, fondatorul imperiului media, a tinut, recent, un discurs in fata mai multor tineri prezenti la un seminar desfasurat pe plaja de la Vadu.

Printre alte marturisiri, SARBU a dezvaluit si cum a luat nastere IMPERIUL PRO. In viziunea mogulului media, Secretele din spatele succesului sunt extrem de simple. 

“Din PLICTISEALA, pentru ca PLICTISEALA este un foarte important vector al CREATIVITATII, am creat acest PRO TV, care, bineinteles ca trebuia sa fie altfel”, a spus Adrian Sarbu, potrivit reportervirtual.ro.

Citeste si: PERCHEZITII LA FIRME DIN TRUSTUL MEDIAPRO PENTRU EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI. PREJUDICIUL, ESTIMAT LA 1.5 MILIOANE DE EURO

“Am testat tot poporul roman, l-am testat cu PRO TV si am vrut sa vedem daca poporul roman poate fi convins ca el conteaza la nivel global si am facut campania pro-NATO daca va amintiti (…) si am incercat acest exercitiu si, intr-adevar, a venit Clinton la Bucuresti si am primit o promisiune ca o sa intram in NATO”.

ADRIAN SARBU recunoaste ca au existat si emisiuni PLICTISITOARE la PRO TV, insa televiziunea sa a oferit o alternativa.

“Se dezvolta, prin 1995, un puternic curent populist condus de Antena 1. Tot ce parea respect pentru libertate, democratie, valori occidentale, incepea sa se clatine. Tara era condusa prost, asteptarile oamenilor nu erau implinite si erau concurenti ai nostri care credeau ca pot capta acest curent negativ, care putea sa fie mult mai grav pentru Romania”.

“Noi pierdeam audienta, aveam investitori fata de care aveam o raspundere, aveam obligatia sa ne mentinem in main stream, aveam 10.000 de angajati care trebuiau sa aiba ce manca”.

“Atunci am luat o decizie antreprenoriala, pe care azi pot sa mi-o amendez axiologic, dar nu mi-o voi amenda niciodata ontologic, al EXISTENTEI Pro TV si a contributiei noastre la ceea ce a urmat dupa aceea. Am luat o decizie de diversiune. Stirile de la ora 5 sunt o mare diversiune. Adica, hai sa aratam oamenilor si partea pe care doresc s-o vada, dar se feresc s-o recunoasca.

Citeste si: STEFAN BANICA JR, ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE A PLECAT DIN PRO TV. NU AU FOST BANII!

Stirile de la ora 5 au recapturat un public care ar fi disparut la Antena 1, in plus am retabloidizat si stirile de la ora 7″, a marturisit fostul sef al PRO TV in fata tinerilor pe plaja de la Vadu.

Sursa foto: ele.ro