ADRIAN SARBU va fi plasat in AREST LA DOMICILIU

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca omul de afaceri ADRIAN SARBU sa fie plasat in AREST LA DOMICILIU, potrivit b1.ro.

ADRIAN SARBU va fi in AREST LA DOMICILIU pentru 30 de zile si, in aceasta perioada, trebuie sa se prezinte fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat si sa nu comunice, direct sau indirect, cu ceilalti inculpati, cu martorii din dosar si cu expertul desemnat de Parchet in acest caz.

Citeste si: ADRIAN SARBU si SORIN ROSCA STANESCU, URMARITI PENAL intr-un nou dosar. UPDATE

”Aceasta masura preventiva este suficienta la acest moment procesual pentru asigurarea bunei desfasurari a procesului penal. Mentinerea in stare de arest preventiv nu se justifica nici din perspectiva definitivarii urmaririi penale si a situatiei probatoriului administrat in cauza, in conditiile in care se asteapta finalizarea expertizei financiar-contabile, astfel ca nu exista riscul afectarii bunei desfasurari a procesului penal”, se arata in motivarea deciziei.

Citeste si: Corpul de Control al Politiei a demarat o ancheta dupa ce ADRIAN SARBU a parasit ARESTUL fara CATUSE

Astfel a fost mentinuta decizia luata acum o saptamana de magistratii Curtii de Apel, care au admis solicitarea facuta de ADRIAN SARBU. Acesta se afla in arest preventiv din 3 februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare.