ADRIAN SOBARU a fost RETINUT pentru 24 de ore

Politistii bucuresteni l-au retinut pentru 24 de ore pe ADRIAN SOBARU, angajatul TVR care a patruns cu masina, miercuri, in curtea Guvernului.

Oamenii legii au emis ordonanta de retinere pe numele acestuia sub acuzatiile de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, decizie luata in urma a sapte ore de audieri.

Citeste si: Adrian Sobaru, retinut de Politie dupa ce a intrat cu masina in gardul Guvernului

”In cursul acestei zile, la sediul Sectiei 1 Politie a fost condus, de catre un echipaj de jandarmi, un barbat care, aflat la volanul unui autoturism, a lovit cu intentie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului Romaniei. Mentionam faptul ca, acesta nu prezenta leziuni, detine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personala. Barbatul a fost audiat de politisti pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisa ordonanta de retinere pentru comiterea infractiunilor de distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Acesta va fi prezentat unui procuror pentru dispunerea masurilor corespunzatoare in cauza”, a anuntat Politia Capitalei, adaugand ca cercetarile au fost efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Citeste si: TVR: ADRIAN SOBARU nu era in timpul programului de lucru in timpul incidentului de la Guvern

Astfel, Sobaru urmeaza sa fie prezentat, joi, cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Angajatul TVR ADRIAN SOBARU, care in 2010 s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, a intrat miercuri cu masina in gardul de la Palatul Victoria.