Adrian Tutuianu a demisionat din Consiliul National de Integritate imediat dupa ce a fost numit

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu (PSD), a anuntat ca a demisionat din functia de membru supleant al Consiliului National de Integritate (CNI), in aceeasi zi dupa ce a fost numit de Senat in aceasta pozitie, informeaza HotNews.ro. 

De precizat ca Senatul l-a numit peAdrian Tutuianu in functia de membru supleant al consiliului care supravegheaza activitatea Agentiei Nationale de Integritate (ANI), in conditiile in care exista posibilitatea ca acesta sa faca obiectul unor noi verificari ANI.

“Imi dau demisia, pentru ca nu vreau sa fiu balacarit gratuit absolut de nimeni. Este decizia mea”, a declarat Adrian Tutuianu, pentru HotNews.ro.

Adrian Tutuianu a mai precizat ca demisia sa a fost strict optiunea sa si doar la informat asupra deciziei si pe presedintele PSD, premierul Victor Ponta. “I-am spus si atat. Ma retrag eu”, a precizat seful CJ Dambovita.

Mondo News iti recomanda si: SENATUL A VOTAT NOII MEMBRI AI CONSILIULUI NATIONAL DE INTEGRITATE. PERSOANELE PROPUSE DE PDL, RESPINSE

“Putem sa ne balacarim unii pa altii cat doreste fiacre, dar nu merita. Si atunci, pentru ce? Pentru o chestie care nu inseamna pentru mine ceva . Eu am fost desemnat de Uniunea Consiliilor Judetene, m-am dus sa fac o treaba, pentru ca e mseeria mea. Se pare ca nu poti sa o faci, decat sub presiune”, a mai spus Tutuianu.

Amintim ca senatorii PSD l-au votat in aceasta seara in plen pe presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, pentru pozitia de membru in Consiliul National de Integritate, acesta fiind propus de Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania.

Tutuianu (PSD) a trecut de plen cu peste 90 de voturi, in timp ce senatorii au respins propunerile opozitiei, Cynthia Curt (fosta consiliera a premierului Emil Boc) la un nou mandat de membru simplu si Cristina Traila (fosta sefa ANRMAP), pentru mandat de supleant.

Foto: incomod-media.ro