ADRIAN TUTUIANU face LUMINA in cazul DEMISIEI SALE: DRAGNEA a cerut sa PLEC

Adrian Tutuianu, fostul ministru al Apararii, a declarat ca pe 5 septembrie cand s-a dus la Guvern, premierul Mihai Tudose l-a informat ca Liviu Dragnea, seful PSD, ii cere sa demisioneze, informeaza postul Antena 3.    

Adrian Tutuianu a declarat ca este un om cu multa demnitate si ca nu accepta sa fie calcat in picioare, lucru care a dus la demisia sa. „Am plecat pentru ca mi s-a facut un repros pe care, in sinea mea, il consider insuficient fundamentat, dar nu am tinut sa ma leg nici de scaun, nici de functie.

In momentul cand premierul Tudose mi-a spus ca am gresit si ca am adus un prejudiciu de imagine grav, a spus dansul, si ca presedintele partidului imi cere sa plec, am cerut o coala de hartie, mi-am scris demisia, va repet sunt un om cu multa demnitate si nu accept ca cineva sa ma calce in picioare”, a spus Adrian Tutuianu.

Intrebat daca s-a simtit calcat in picioare in momentul acela, el raspuns ca s-a simtit „neindreptatit”, mai noteaza jurnalistii de la Antena3. „Am avut o discutie telefonica a doua zi (cu Liviu Dragnea, n.red.), m-a invitat sa ne lamurim pe cateva lucruri, i-am spus ca nu doresc sa port o discutie cu nimeni la momentul acesta”, a mai spus fostul ministru al Apararii.

Sursa foto: realitatea