ADRIAN ZGLOBIU SOCHEAZA, din nou!

ADRIAN ZGLOBIU a scapat din arest, insa continua RAZBOIUL de la distanta cu presedintele TRAIAN BASESCU. Barbatul de 39 ani, care l-a scuipat in fata pe seful statului sustine ca a fost AMENINTAT CU MOARTEA in AREST!

”Am fost amenintat si cu moartea. Daca ajungi la Poarta Alba, baga cutitul în tine. Am fost amenintat cu violul daca nu spun ca Radu Mazare m-a pus sa-l scuip pe Traian Basescu. Mi-au spus ca daca spun asta, scap de plangerea penala si de orice.”, a spus Zglobiu la Romania Tv.

Citeste si: ADRIAN ZGLOBIU, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a fost ELIBERAT din AREST

Cel care l-a scuipat  pe BASESCU spune ca cei care l-au amenintat sunt cei care i-au fost colegi de celula in noaptea petrecuta dupa gratii.

 Radu Mazare nu a fost surprins de declaratiile atacatorului presedintelui. ”Cred in  stare anumiti procurori sa faca astfel de amenintari”, a declarat primarul Constantei.

Citeste si: Cine este BARBATUL care L-A SCUIPAT pe Basescu si ce a PATIT dupa gestul sau. VIDEO

ADRIAN ZGLOBIU, in varsta de 39 de ani, din Constanta, a parasit arestul Politiei Judetene Constanta, duminica noapte, la expirarea ordonantei de retinere pentru 24  ore si dupa ce procurorii au schimbat incadrarea juridica in dosarul sau, din ultraj si loviri si alte violente, in tulburarea ordinii si linistii publice si nu l-au mai dus in instanta cu propunere de arestare preventiva.
 
Sursa foto: agentia.org