Adriana Bahmuteanu se casatoreste cu Silviu Prigoana! E a cincea oara!

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se iubesc cum nimeni altcineva din showbizul autohton n-a facut-o. S-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, ca demonstratie a iubirii pasionale pe care si-o poarta unul altuia. Urmeaza a cincea casatorie intre cei doi!

Adriana si Silviu au incercat, in aceasta primavera, sa isi reface vietile separat. Nu a fost posibil: pasiunea eciproca extreme de puternica, dar si existent copiilor, au facut ca acestia sa se impace chiar de Paste.

Mai mult, Prigoana si Bahmuteanca se gandesc serios sa mai faca o nunta. Ar fi cea de-a cincea a cuplului!

“Relatia dintre noi decurge excelent, nu ne-am mai certat deloc. Copiii s-au distrat de minune, se inteleg foarte bine cu Silviu. Bine, le-a facut toate poftele, iar micutii sunt fericiti. In vacanta ne-am gandit serios sa ne recasatorim. Daca o facem din nou si o s-o facem, ar fi a cincea oara, cred, cand m-as marita cu Prigoana, sau a sasea…! Nici nu mai ştiu exact.””, a declarat Adriana pentru libertatea.ro, la intoarcerea din Bulgaria, unde s-a relaxat impreuna cu Silviu si cei doi copii pe care ii au impreuna.

Sursa foto: timetv.ro