ADRIANA BAHMUTEANU si SILVIU PRIGOANA, vacanta incendiara dupa un an cu probleme

Adriana Bahmuteanu a petrecut o vara incendiara in Germania si Bulgaria, alaturi de Silviu Prigoana si de cei doi fii ai sai, Eduard si Maximus.

Dupa un an destul de zbuciumat, atat in viata profesionala cat mai ales in cea familiala, familia Prigoana si-a inceput vacanta intr-o excursie dedicata copiilor, in Germania, la Europa Land.

Timp de zece zile, Adriana si Silviu s-au ocupat de confortul copiilor lor, intr-unul din cele mai mari si complexe parcuri de distractie din Europa.

Familia Prigoana a petrecut partea a doua a vacantei ceva mai aproape de tara, in statiunea bulgareasca Nessebar, situata la 120 kilometri sud de Balcic.

A fost vorba tot de un sejur de 10 zile, petrecute la unul dintre hotelurile renumite ale statiunii. Marile senzatii ale zilelor petrecute in Bulgaria au fost reprizele de parasailing, Eduard si Maximus incercand placerile sporturilor nautice, alaturi de tatal sau.

Nici Adriana nu a dus-o rau, deliciile culinare pe care si le-a rasfatat de-a lungul concediului “ajutand-o” sa revina in Romania cu un surplus de 4 kilograme.

Sursa foto: timetv.ro