Adriana Danescu, sora lui Lili Jurca din La Bloc, a murit dupa o lupta crunta cu cancerul

Adriana Danescu, sora indragitei actrite Mariana Danescu (Lili Jurca din La Bloc) a murit, in urma cu cateva zile, dupa o lupta crunta cu o boala nemiloasa. Adriana semana leit cu Mariana Danescu, motiv pentru care, recent, a fost invitata sa joace in serialul La Bloc, care si-a reluat filmarile dupa o pauza de zece ani.

Din pacate, nu a mai apucat sa-si vada visul cu ochii. Pentru asemanarea izbitoare cu sora ei, producatorii La Bloc i-au propus sa joace in indragitul serial, insa boala a rapus-o mult prea devreme. Adriana Danescu suferea de cancer la san si, dupa mai multe tratamente, in cele din urma a pierdut lupta cu viata.

Adriana Diaconescu a lucrat pentru o perioada la un post local de televiziune si, de cativa ani, era angajata a Oficiului de Cadastru Imobiliara si Publicitate Arges. Acum, Mariana Danescu este distrusa de pierderea uneia dintre cele mai dragi fiinte din viata ei.

Adriana a murit in propria locuinta din Pitesti, tinandu-si fiul de mana. Inmormantarea Adrianei Danescu a avut loc la cimitirul din Prundu. Laura Cosoi, colega de platou si prietena a sorei Adrianei a fost prezenta si ea la inmormantare, alaturi de colegii din presa si de colegi ai Adrianei de la Oficiul de Cadastru Imobiliara si Publicitate Arges. 

Foto: Libertatea