Adriana Saftoiu: Baconschi si Preda sunt mai fiorosi cu PDL decat cu USL

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, ii critica pe Teodor Baconschi si Cristian Preda, despre care spune ca se manifesta “mai fioros” cu PDL decat cu USL. Saftoiu a declarat, la RFI, ca Preda si Teodor Baconschi nu vin, de cel putin doua luni, la sedintele de partid si participa doar la denigrarea PDL-ului.

“Sa fii mult mai fioros cu propriul tau partid decat cu adversarii politici, chiar sa-ti exprimi dorinta de a face parte dintr-o alta miscare politica, noi suntem de acord ca nu te poti pune in calea fericirii nimanui. Fiecare trebuie sa-si continue cariera asa cum considera de cuviinta. Dar daca tu-ti construiesti o casa daramand casa mea, da-mi voie sa ma apar si eu! Niciunul dintre acesti domni nu vin cel putin de doua luni, nu participa la activitatea partidului. Ei participa doar la o activitate publica, de denigrare a partidului. Mesajele si tonul lor amintesc foarte bine de mesajele USL-ului atunci cand vine vorba de PDL si chiar de limbajul folosit de Miscarea Populara”, a spus Saftoiu,la RFI.

Despre excluderea lui Toader Paleologu, Adriana Saftoiu este de parere ca este un deputat care are nuante critice in ceea ce spune, dar nu denigreaza partidul.

“E un deputat care e prezent in Parlament, care a participat fata de multi alti colegi din PDL la motiunea partidului impotriva USL, in timp ce altii au lipsit. E un deputat care are nuante critice in ceea ce spune, dar nu denigreaza partidul. Sunt de acord cu el, e absurd, nu cred ca Toader Paleologu are cum sa intre pe aceasta lista”, a mai spus Saftoiu.

Foto: Cotidianul