ADRIANA SAFTOIU (PNL) a detonat bomba: In prima faza acceptasem sa candidez la PRIMARIA CAPITALEI

Prim-vicepresedintele PNL ADRIANA SAFTOIU a relatat, la postul de televiziune Digi 24, ca a acceptat sa candideze la PRIMARIA CAPITALEI in cursul zilei de luni, dupa ce Ludovic Orban si-a retras candidatura si dupa ce Catalin Predoiu a refuzat sa isi asume el candidatura, din pozitia de sef de filiala.

“Marti, insa, conducerea partidului a facut o evaluare si a decis sa mearga cu cineva din afara partidului. Potrivit lui Marian Munteanu, cel care i-a propus acestuia sa intre in cursa a fost prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu”, a precizat ADRIANA SAFTOIU.

ADRIIANA SAFTOIU a declarat ca strada nu a cerut partidelor sa nu puna oameni din partid drept candidati, ci sa aduca in fata oameni politici fara probleme in justitie.

CITESTE SI: MIRCEA IONESCU QUINTUS: PREDOIU SI SAFTOIU AU REFUZAT SA CANDIDEZE LA PRIMARIA CAPITALEI

“Eu nu stiu ca strada sa fi cerut partidelor sa nu isi puna oameni de partid, nu. Societatea civila a cerut partidelor sa se reformeze si sa nu aduca in fata oameni politici cu probleme de justitie. Nimeni nu a cerut partidelor politice desfiintarea lor. Asta ar insemna desfiintarea democratiei. Noua ni s-a cerut sa ne curatam de oamenii care nu ne fac cinste”, a declarat ADRIANA SAFTOIU. 

“Nu impartasesc in totalitate solutiile pe care le are Marian Munteanu pentru Romania”, a conchis ADRIANA SAFTOIU potrivit sursei citate.

Sursa foto: realitatea