ADRIEAN VIDEANU a ajuns la SECTIA 12 de POLITIE pentru stabilirea CONTROLULUI JUDICIAR. UPDATE

ADRIEAN VIDEANU a fost ELIBERAT din arestul Politiei Capitalei, joi noaptea, si va fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR. Magistratii INALTEI CURTI de CASATIE si JUSTITIE (ICCJ) i-au admis contestatia la ARESTUL PREVENTIV si au decis ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar, informeaza postul B1 Tv. 

UPDATE 10.25: ADRIEAN VIDEANU s-a prezentat in urma cu cateva momente la sediul Sectiei 12 de Politie din Capitala acolo unde va stabili cu politistii despre stabilirea programului CONTROLULUI JUDICIAR. “Nu va voi oferi nicio declaratie pentru ca sunt de parere ca justitia se face in sala de judecata, impreuna cu procurorii si judecatorii, si nu in fata televizorului”, le-a declarat VIDEANU jurnalistilor prezenti care il asaltau cu intrebari legate de dosarul in care este inculpat.

DORIN COCOS si fiul acestuia, ALIN COCOS, dar si fosta sefa a DIICOT, ALINA BICA, raman dupa gratii. Cei trei au primit, sambata, mandate de ARESTARE PREVENTIVA, intr-un al doilea dosar deschis de DNA impotriva ALINEI BICA. 

CITESTE SI: ICCJ va judeca contestatiile privind ARESTAREA PREVENTIVA a ALINEI BICA, ADRIEAN VIDEANU, ALIN si DORIN COCOS

Procurorii o acuza pe fosta sefa a DIICOT, printre altele, de LUARE de MITA. DORIN si ALIN COCOS ar fi fost implicati in traseul mitei din primul dosar al fostei sefe DIICOT, cel in care este acuzata ca a influentat acordarea unei despagubiri ilegale, de peste 60 de milioane de euro.

CITESTE SI: ELENA UDREA despre denuntul facut pe numele ei de DINU PESCARIU 

Sursa foto: realitatea.net