ADRIEAN VIDEANU il da in JUDECATA pe GABRIEL SANDU

ADRIEAN VIDEANU a anuntat ca il va da in JUDECATA pe GABRIEL SANDU, pe care il acuza de calomnie dupa afirmatiile facute la adresa sa in legatura cu dosarul Microsoft.

“Resping categoric delatiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-as fi exercitat asupra acestuia pentru a finanta campania electorala din 2009. NU am avut niciodata niciun fel de relatii, altele decat cele institutionale, cu Sandu Gabriel, relatiile dintre mine si numitul Sandu Gabriel limitandu-se la un simplu: Buna ziua. Mai mult, NU am sprijinit si NU am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. NU am avut niciun fel de legatura, nici macar tangentiala, cu initierea si/sau derularea contractului in cauza. NU am cunostinta despre sursele de finantare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru ca acest aspect nu intra in atributiile mele. In consecinta, imi rezerv dreptul de a-mi apara imaginea in instanta actionandu-l in judecata pentru calomnie pe numitul Sandu Gabriel”, a transmis printr-un comunicat ADRIEAN VIDEANU.

Citeste si: DENUNTUL LUI GABRIEL SANDU IMPLICA NUME GRELE: PDL, finantat din fonduri ilegale. Cand am inteles mecanismul, mi-a fost teama sa il denunt

Fostul ministru al Comunicatiilor, GABRIEL SANDU, retinut in dosarul Microsoft, a declarat in fata procurorilor ca o parte din mita vehiculata in dosarul Microsoft a ajuns la fosti ministri PDL.

Sandu le-ar fi spus anchetatorilor ca fosta sefa a Camerei Deputatilor, ROBERTA ANASTASE, si doi fosti ministri, ADRIEAN VIDEANU si RADU BERCEANU, au primit bani in schema Microsoft.

Citeste si: Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Florentin Mihailescu raman in arest

GABRIEL SANDU este acuzat de luare de mita in forma continuata si spalare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alaturi de oamenii de afaceri NICOLAE DUMITRU, DORIN COCOS si primarul din Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN.

Sursa foto: economica.net