ADRIEAN VIDEANU si-a dat demisia de la sefia PDL Bucuresti si este SUSPENDAT din partid

Co-presedintele PNL VASILE BLAGA a declarat, sambata, ca ADRIEAN VIDEANU, ARESTAT PREVENTIV, si-a dat DEMISIA de la sefia PDL Bucuresti si din functia de co-presedinte al filialei noului PNL Bucuresti si ca este SUSPENDAT de drept din calitatea de membru de partid.

VASILE BLAGA a fost intrebat, inaintea sedintei Consiliului National al PNL care se reuneste sambata, la Palatul Parlamentului, care este statutul lui ADRIEAN VIDEANU in PNL, din moment ce a fost ARESTAT PREVENTIV.

CITESTE SI: ADRIEAN VIDEANU si-a lasat actiunile puse sub sechestru sotiei si copilului – REFERAT de ARESTARE

”Din pacate lucrurile sunt clare, domnia sa este SUSPENDAT din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineata la partid si DEMISIA din functia de presedinte al organizatiei noastre de Bucuresti si co-presedinte al PNL ( Organizatia PNL Bucuresti, nr)”, a declarat BLAGA.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis, sambata, arestarea preventiva a lui ADRIEAN VIDEANU, DORIN si ALIN COCOS, ALINA BICA si FLORENTIN MIHAILESCU. Decizia a fost luata in dosarul disjuns din cel despagubirii ilegale pentru un teren supraevaluat si nu este definitiva, putand fi contestata la instanta suprema.

CITESTE SI: BLAGA: VIDEANU va fi SUSPENDAT “de drept” din partid daca va fi ARESTAT PREVENTIV 

ADRIEAN VIDEANU a fost adus, sambata dimineata, in arestul Politiei Capitalei de catre politisti, care l-au ridicat de la locuinta sa din judetul Ilfov, dupa ce instanta suprema a emis pe numele lui mandatul de arestare peventiva pentru 30 de zile.

Sursa foto: jurnalul.ro