Adunarea Creditorilor a aprobat planul de reorganizare al FC Universitatea Craiova

Adunarea Creditorilor a aprobat, luni, planul de reorganizare al FC Universitatea Craiova, potrivit site-ului oficial al gruparii finantate de Adrian Mititelu.

Sursa citata precizeaza ca: “Planul a fost supus la vot si votat in unanimitate. Chiar daca firma EUROEXPO SRL TARGU MURES  a votat impotriva aprobarii planului, conform Legii 85/2006, se considera, automat, votul ca fiind unul pozitiv in ceea ce-i priveste pe creditorii care isi primesc plata in mod preferential.

Citeste si: Echipele care au luat jucatori de la U Craiova, chemate in instanta! Steaua si Dinamo in capul listei FOTO

Astfel ca votul EUROEXPO SRL TARGU MURES este, din oficiu, unul pozitiv si nu are nicio relevanta juridica ceea ce a mentionat aceasta societate in sedinta Adunarii Creditorilor.

Mai mult decat atat, Fotbal Club U Craiova S.A. detine indicii si dovezi ca EUROEXPO SRL Targu Mures a cesionat deja creanta, in mod fraudulos, unor alte persoane care detin in fapt creanta si cer falimentul Fotbal Club U Craiova S.A., cu privire la acest aspect Fotbal Club U Craiova S.A. a sesizat deja Directia Nationala Anticoruptie”.

Dupa ce planul a fost aprobat de cei care aveau de recuperat bani de la club, urmeaza ca acest plan de reorganizare sa fie aprobat si de catre Tribunal, in urmatoarele doua saptamani.

Sursa foto: editiespeciala.ro