Adunarea Generala a FRF: formatul competitional azi, licentierea luni!

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) va discuta astazi despre formatul Ligii I din sezonul viitor, in timp ce problemele legate de licentiere vor fi dezbatute in ziua de luni, 3 iunie.

Membrii Adunarii Generale vor stabili daca in sezonul 2013-2014 vom avea un campionat cu 18 sau 16 formatii, in cazul in care se va vota a doua varianta, in Liga I vom avea sistemul play-off si play-out.

In luna martie a acestui an Comitetul Executiv al Federatiei hotarase ca in sezonul 2013-2014 vom avea in prima liga tot 18 echipe, insa problemele legate de licentiere le-au dat planurile peste cap oamenilor care hotarasc destinul fotbalului autohton.

Ziua de luni este asteptata cu sufletul la gura de Rapid si U Cluj, dar si de trei (Corona Brasov, FC Botosani si Sageata Navodari) dintre cele patru promovate in Liga I. De ce? Pentru ca Sepcilor Rosii le-a fost aprobat planul de restructurare, iar Rapidul spera sa-i fie aprobat memoriul prin care giulestenii cer anularea licentierii pentru urmatoarele trei sezoane. In cazul celor trei noi promovate, acestea asteapta raspunsul Comisiei de Licentiere.

Sursa foto: realitatea.net