Aeroportul Otopeni, probleme din cauza ninsorii. Vezi daca sunt zboruri anulate pe aeroporturile din Bucuresti, Iasi, Constanta sau Cluj

Mai multe aeroporturi din Bucuresti si din tara se confruntau cu probleme, duminica seara (ora 18.30) din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv ninsori si viscol, pentru care se afla inca in vigoare un Cod Rosu si alte doua avertizari Cod Portocaliu si Cod Galben.

Potrivit informarii de presa transmisa de Ministerul Transporturilor, nu sunt aeroporturi inchise, insa sunt probleme pe Aeroportul Henri Coanda si pe  Aeroportul Baneasa din Bucuresti, precum si pe aeroporturile din Iasi, Constanta, Bacau, Cluj si Baia Mare din cauza ninsorii viscolite. 

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod Rosu, duminica, pentru intervalul orar 15.00 – 21.00 in judetele Buzau, Braila si Vrancea. 

Seful Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a precizat la Comandamentul de Iarna reunit la Guvern ca atentionarea meteo de Cod Rosu va fi valabila de la ora 15.00 si pana la ora 21.00 in judetele Buzau, nordul Brailei si sudul Vrancei. Incepand cu ora 21.00, vor ramane sub Cod Portocaliu judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Constanta.

Aeroporturi deschise traficului aerian – cu probleme

Aeroport Cauza Observatii
ARAD AER CETOS, TEMP -04  
BACAU NINSOARE, VISCOL,  TEMP -10  
BAIA MARE NINSOARE, TEMP -03  
BUCURESTI / BANEASA NINSOARE, CEATA CARE INGHEATA, TEMP -06  
BUCURESTI / HENRI COANDA AVERSA DE NINSOARE, CEATA CARE INGHEATA, TEMP -05  
CLUJ NINSOARE, AER CETOS, TEMP -03  
CONSTANTA NINSOARE, VISCOL, TEMP -06  
CRAIOVA    
IASI NINSOARE, TEMP -09  
ORADEA FARA FENOMENE SEMNIFICATIVE, TEMP -03  
SATU MARE    
SIBIU FARA FENOMENE SEMNIFICATIVE, TEMP -05  
SUCEAVA FARA FENOMENE SEMNIFICATIVE, TEMP -13  
TARGU MURES NINSOARE, AER CETOS, TEMP -04  
TIMISOARA FARA FENOMENE SEMNIFICATIVE, TEMP -04  
TULCEA ZAPADA GRAUNTOASA VISCOLITA, AER CETOS, TEMP -08