AEROPORTUL INTERNATIONAL DIN CLUJ a inaugurat o ruta aeriana spre DUBAI

AEROPORTUL INTERNATIONAL “AVRAM IANCU” din CLUJ a inaugurat, sambata, o noua RUTA AERIANA, spre DUBAI, care va lega Transilvania de EMIRATELE ARABE UNITE.

‘Suntem bucurosi ca astazi inauguram zborul CLUJ-NAPOCA – DUBAI, operat de compania aeriana Wizz Air, acesta reprezentand o premiera pentru Aeroportul International Avram Iancu Cluj, deoarece niciun alt operator aerian nu a mai zburat spre aceasta destinatie pana in prezent. Vanzarile biletelor pentru aceasta ruta s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinatie mult dorita si suntem convinsi ca se va bucura in continuare de aprecierea pasagerilor clujeni si a celor din intreaga Transilvanie’, a declarat, intr-un comunicat de presa, directorul aeroportului clujean, David Ciceo.
Cursele aeriene spre Dubai vor fi operate de doua ori pe saptamana, martea si sambata.

CITESTE SI: ROMANII POT CALATORI IN JAPONIA FARA VIZA PANA IN 2018

Prin cursa spre Dubai, Wizz Air a ajuns sa opereze de la Cluj 21 zboruri regulate catre 11 tari din Europa si Orientul Mijlociu. De asemenea, pentru anul viitor, Wizz Air a anuntat deschiderea a cinci noi destinatii: spre Memmingen (Germania, din 15 februarie 2016), Berlin-Schoenfeld (Germania, din 22 iulie), Doncaster Sheffield (Anglia, din 22 iulie), Billund (Danemarca, din 23 iulie) si Alicante (Spania, din 24 iulie).

De pe aeroportul clujean sunt operate in prezent curse aeriene spre 24 de destinatii din Europa si Orientul Mijlociu, prin intermediul a trei companii aeriene.

Sursa foto: newsair