Aeroporturi Bucuresti: Intarzieri la mai multe curse aeriene, vezi aici situatia zborurilor

Aeroporturile din Capitala sunt deschise, insa unele zboruri inregistreaza intarzieri de peste 30 de minute la decolare din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pistele si caile de rulare pe Aeroporturile “Henri Coanda” si “Aurel Vlaicu” sunt deschise, insa unele zboruri inregistreaza intarzieri de pana in 30 de minute la decolarea de pe Aeroportul “Henri Coanda”, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal, in conditii de iarna.

Unele zboruri inregistreaza intarzieri de pana in 30 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, intarzieri determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene. Pistele, platformele si caile de rulare ale AIHCB si AIBB AV sunt deschise si operationale.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime, pentru desfasurarea in siguranta a operatiunilor aeriene.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat restrangerea numarului de judete care se afla sub cod portocaliu de ninsori si viscol. De asemenea, in perioada 25 ianuarie, ora 19:00 – 26 ianuarie, ora 22.00, 14 judete se vor afla sub o avertizare cod galben de viscol.