IOAN NICULAE RAMANE LA INCHISOARE dupa ce i-a fost respinsa solicitarea de ELIBERARE CONDITIONATA. UPDATE

TRIBUNALUL DAMBOVITA decide vineri daca-l va ELIBERA CONDITIONAT pe omul de afaceri IOAN NICULAE, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul „MITA la PSD”, informeaza postul Realitatea Tv.

UPDATE 13.45: TRIBUNALUL DAMBOVITA a respins, vineri, cererea de ELIBERARE CONDITIONATA a omului de afaceri IOAN NICULAE!

Avocatii lui IOAN NICULAE au anuntat in sala de judecata ca acesta renunta la beneficiul celor 150 de zile obtinute ca urmare a scrierii celor cinci lucrari stiintifice, dupa ce reprezentantul Parchetului a solicitat amanarea cauzei pentru clarificari privind caracterul stiintific al lucrarilor scrise de acesta. Totodata, procurorul a solicitat date privind programul de lucru si cel de odihna din penitenciar si daca acestea au fost respectate in privinta lui IOAN NICULAE.

CIITESTE SI: IOAN NICULAE RENUNTA LA “OPERELE” SCRISE IN PUSCARIE. CEREREA DE ELIBERARE CONDITIONATA, AMANATA. UPDATE

”Instanta este indrituita sa aprecieze asupra pertinentei unor solicitari ale Parchetului. In ce ne priveste, in conditiile in care petentul condamnat IOAN NICULAE renunta la a i se mai lua in calcul beneficiul zilelor castigate ca urmare a lucrarilor stiintifice elaborate, nu se mai justifica sub nicio forma amanarea cauzei pentru motivele invocate de Parchet, respectiv adrese catre edituri sau Consiliul national de apreciere asupra calitatii de lucrare stiintifica a lucrarilor elaborate. Este o tergiversare a judecarii contestatiei dusa deja peste termenul care se implinea si fractia executata zi la zi, in conditiile in care condamnatul avea zile castigate ca urmare a activitatii muncilor prestate (…), era fractia indeplinita, celelalte elemente erau la superlativ in ce priveste comportamentul condamnatului”, a declarat, Anca Ion, avocatul lui IOAN NICULAE, potrivit postului de televiziune amintit.

Sursa foto: realitatea