AFAN / Emilian Hulubei: Comisia de Disciplina a UEFA va hotari soarta Stelei

Emilian Hulubei (foto), prim-vicepresedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Non-Amatori din Romania, a declarat pentru postul de radio Sport Total FM, ca a discutat pe marginea situatiei Stelei si a cazului Valiza cu ofiterul de integritate al UEFA, Urs Kluser.

Hulubei a dezvaluit faptul ca in urma discutiei avute cu Urs Kluser, ofiterul de integritate al UEFA, a aflat ca sansele Stelei de a scapa basma curata in urma implicarii in Dosarul Valiza sunt egale, 50-50.

“Am stat de vorba cu ofiterul de integritate din cadrul UEFA. Mi-a explicat care e procedura, dupa ce i-am prezentat eu cazul. Mi-a spus ca este ceva nou, pentru ca ei nu au avut cazuri in care sa se dea bani unei echipe pentru a se juca corect. A zis ca nu depinde de absolut nimeni din cadrul UEFA, ci de Comisia de Disciplina. Acestia vor solicita toate datele de la FRF, iar in urma deliberarii vom afla daca Steaua va fi exclusa din Europa sau nu. Daca s-a lasat cu arestari, riscul ca echipa sa fie exclusa este de 50%. A zambit si a zis ca e aproape de celalalt caz. Opinia personala a reprezentantului forului continental este ca sunt sanse 50-50%. Este posibil ca Steaua sa fie si iertata. Urs Kluser este numele ofiterului de integritate din cadrul UEFA”, a precizat Emilian Hulubei pentru sursa citata.

Sursa foto: sptfm.ro