AFGANISTAN: ATAC SINUCIGAS cu MASINA CAPCANA la KABUL. 24 de MORTI si sute de RANITI

24 de persoane au MURIT si peste 200 au fost RANITE dupa un ATAC SINUCIGAS cu MASINA CAPCANA in centrul capitalei afgane Kabul, revendicat de talibani ce au anuntat acum cateva zile inceperea “ofensivei de primavara”. Numarul victimelor cauzate de atacul asupra sediului unei agentii de securitate este asteptat sa creasca.

Printre cei prinsi in ATACUL SINUCIGAS sunt civili si membri ai fortelor de securitate, iar numarul victimelor este asteptat sa creasca. Atacul a tintit o cladire ce gazduieste un serviciu de securitate ce protejeaza oficialii guvernamentali.  Dupa explozia MASINII-CAPCANA, au avut loc schimburi de focuri intre militanti si fortele de securitate.

CITESTE SI: CUTREMUR IN ECUADOR: BILANTUL TRAGEDIEI A AJUNS LA 413 MORTI

Presedintia afgana a condamnat atacul de marti dimineata “in cei mai duri termeni posibil”, anuntand ca un numar de persoane au murit sau au fost ranite.   In zona in care s-a produs explozia, se afla cladiri ale mai multor institutii printre care cele ale Misiunii NATO in Afganistan, Ambasadei SUA, Ministerului afgan al Apararii si Palatul Prezidential.

ATACUL SINUCIGAS cu MASINA-CAPCANA vine la cateva zile dupa ce talibanii au anuntat o “ofensiva de primavara”, intensificandu-si atacurile impotriva fortelor afgane de securitate.

Sursa foto: realitatea