AFGANISTAN: ATENTAT SINUCIGAS, soldat cu 12 MORTI si 66 de RANITI

Cel putin 12 persoane au murit si alte 66 au fost ranite intr-un atac sinucigas care a avut loc sambata in Kabul, capitala Afganistanului. Printre cei ucisi se afla si trei antreprenori americani, din cadrul misiunii NATO “Resolute Support”, informeaza CNN.

Convoiul in care se aflau acestia alaturi de civili afgani a fost atacat cu o masina-capcana. Explozia a avut loc in cartierul Macrorayan din Kabul, in fata unei clinici private. Cel putin o femeie a fost ucisa in atac. Alte cinci femei, dar si sase copii au fost raniti, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului afgan al Sanatatii.

CITESTE SI:  VIDEO ATENTAT IN THAILANDA: NUMARUL VICTIMELOR A AJUNS LA 27 DE MORTI SI PESTE 80 DE RANITI, INCLUSIV CETATENI STRAINI. UPDATE

Ambasada SUA din Kabul a condamnat atacul. Mai multe atentate similare au avut loc recent in Kabul, soldandu-se cu zeci de morti si cu mai multi raniti.

Peste 50 de persoane au fost ucise in trei atacuri separate din 10 august, dintre care 27 de studenti de la Academia de Politie si un soldat american. Doua dintre atacuri au fost revendicate de catre rebelii talibani.

Sursa foto: bbc