AFGANISTAN: Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un ATENTAT SINUCIGAS

Cel putin 11 persoane au fost UCISE duminica intr-un ATENTAT SINUCIGAS impotriva casei unui ales local la Jalalabad, cel mai mare oras din estul AFGANISTANULUI, au informat autoritatile locale, relateaza AFP.

“Unsprezece persoane au fost ucise si alte 13 au fost ranite”, a declarat Zabiullah Zemarad, un membru al consiliului provincial din Nangarhar. Atacul a avut loc in timpul unei “jirga”, o adunare a liderilor tribali, la locuinta lui Obaidullah Shinwari, un alt membru al consiliului provincial.

Potrivit unui purtator de cuvant al guvernatorului provinciei Nangarhar, in atac ar fi fost ucis si fiul lui Obaidullah Shinwari, iar 12 persoane, intre care si alesul local, ar fi fost raniti, relateaza Reuters.

CITESTE SI: ATAC IMPOTRIVA AMBASADEI SPANIEI DIN KABUL

Pentru moment, nicio grupare nu a revendicat atentatul comis la cateva zile dupa un atac sangeros asupra consulatului Pakistanului din acelasi oras.

In ultimele saptamani au avut loc mai multe atacuri cu bomba in Afganistan, in momentul in care se depun eforturi intense pentru reluarea procesului de pace cu talibanii.

Sursa foto: cnn