AFINA, singura la X FACTOR. Daniel i-a tinut pumnii si a castigat: Merge mai departe in concurs

X FACTOR: Situaţie fără precendent la X Factor! Afina, o concurentă din „Grupuri”, a fost nevoită să concureze singură, dupa ce Daniel, partenerul ei de grup, a fost nevoit sa plece acasa pentru a merge la inmormantarea prietenului sau cel mai bun. Au fost la un pas sa fie descalificati, insa Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au decis ca Afina poate reprezenta singura grupul. A fost o carte castigatoare, pentru ca Afina a reusit sa mearga mai departe.
 
X FACTOR:  Pe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 21 de ani de la prima emisie, 21 de ani de super divertisment, 21 de ani în care a fost mereu aproape de telespectatorii săi şi le-a vorbit despre ce înseamnă să vrei mai mult, să lupţi pentru a-ţi atinge idealurile şi pentru a fi mereu la înălţime.

X FACTOR:  Sub sloganul „Vrei mai mult”, Antena 1 deschide spectacolul bucuriei cu două seri speciale de bootcamp „X Factor”, vineri şi sâmbătă, de la 20:30.

Telespectatorii vor putea urmări o situaţie cu totul şi cu totul excepţională la „X Factor”. Dani Oţil a fost cel care i-a anunţat pe juraţi că se confruntă cu un moment fără precendent în show. Afina şi Daniel, doi concurenţi foarte talentaţi din Chişinău, care i-au cucerit pe juraţi la audiţii şi care au mari şanse să strălucească în galele live „X Factor”, se află pe punctul de a fi descalificaţi din concurs. Daniel nu a putut ajunge la Bucureşti pentru etapa bootcampului, pentru că exact în acea zi, concurentul şi-a condus cel mai bun prieten pe ultimul drum.

X FACTOR:  Mentorul categoriei, diva Delia, a cerut acordul pentru ca Afina să reprezinte grupul, iar tânăra despre care Horia spunea în audiţii „Afina, mamă, doresc ca alarma mea de dimineaţă să fie trilul tău”, s-a oferit să cânte şi partea de hip hop a colegului ei. „Sunt gata să fac totul pentru a reprezenta duetul nostru!”.

Afina a reusit să meargă mai departe în concurs.