AFISAJUL ELECTORAL, permis doar in locurile autorizate

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, adreseaza un apel tuturor partidelor politice angrenate in cursa electorala pentru alegerile europarlamentare de a respecta locurile speciale de afisaj din aceasta unitate administrativa.

Edilul reaminteste ca, pentru a nu induce un aspect necivilizat strazilor si bulevardelor, cat si in spiritul protejarii mediului inconjurator, este interzisa si va fi drastic sanctionata postarea afiselor electorale pe copaci, stalpii de iluminat, pe garduri si in alte locuri, decat cele autorizate.

Citeste si: CAMPANIA ELECTORALA pentru europarlamentare incepe vineri, 25 aprilie. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din 25 mai

“Toti cei care nu vor respecta prevederile Legii nr. 370/2004 risca sanctiuni cuprinse intre 1.000 și 2.500 de lei, aplicarea acestora intrand in atributiile Politiei Locale Sector 4 si a Politiei Sectorului 4, ai caror reprezentanti vor realiza permanent monitorizari pe raza Sectorului 4”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4.

Citeste si: PSD a furat startul campaniei electorale, Ploiestiul e plin de afise cu Ponta si indemnuri la vot. FOTO

Potrivit sursei citate, in Sectorul 4 au fost stabilite si autorizate 84 de locuri destinate AFISAJULUI ELECTORAL, respectivele panouri fiind amplasate in 48 de zone ale sectorului.

Totodata, Cristian Popescu-Piedone avertizeaza ca, in conditii meteo nefavorabile – furtuni cu intensificari ale vantului, si societatile care detin ansambluri publicitare amplasate pe domeniul privat, inchiriate partidelor angrenate in cursa electorala, au obligatia civica de a le monitoriza si securiza, astfel incat acestea sa nu puna in pericol siguranta cetatenilor care tranziteaza zonele respective.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro