AFISAJUL ELECTORAL va fi permis in Sectorul 4 doar in cele 84 de LOCURI AUTORIZATE de Primarie

Primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU-PIEDONE, adreseaza un apel tuturor partidelor politice angrenate in cursa electorala pentru respectarea locurilor speciale de afisaj, stabilite printr-o dispozitie.

Edilul Sectorului 4 reaminteste ca este interzisa si va fi drastic sanctionata postarea AFISELOR ELECTORALE pe copaci, stalpii de iluminat, pe garduri si in alte locuri, decat cele autorizate, pentru a nu induce un aspect necivilizat strazilor si bulevardelor, cat si in spiritul protejarii mediului inconjurator.

Citeste si: ORDINEA CANDIDATILOR pe buletinul de vot pentru prezidentiale va fi stabilita marti de BEC prin TRAGERE LA SORTI

Astfel, toti cei care nu vor respecta prevederile Legii nr. 370/2004 risca sanctiuni cuprinse intre 1.000 si 2.500 de lei, aplicarea acestora intrand in atributiile Politiei Locale Sector 4 si a Politiei Sectorului 4, ai caror reprezentanti vor realiza permanent monitorizari pe raza Sectorului 4.

Citeste si: Cele 14 candidaturi la PREZIDENTIALE au ramas DEFINITIVE

In consecinta, Primaria Sectorului 4 informeaza ca au fost stabilite 84 de locuri autorizate, destinate afisajului electoral. Acestea sunt amplasate in zone intens traficate pietonal.

Sursa foto: gandul.info