AFLA CARE ESTE CEA MAI CALCULATA ZODIE! NU GRESESTE NICIODATA

Suntem oameni supusi greselilor de tot felul, chiar daca incercam sa scapam de aceasta pecete de rau augur! Cu totii suntem familiari cu esecurile si am tras cel putin o cazatura la viata noastra! Exista insa o femeie care nu se incadreaza in acest scenariu: ea a gresit rareori si nu a experimentat aproape niciodata consecinte negative ale actelor sale! Chiar si atunci cand a plecat pe picior gresit, s-a redresat la timp si a reusit astfel sa se redreseze intr-o maniera impresionanta!

Descopera cine este acest exemplu de urmat al zodiacului!

Zodia care nu comite nicio greseala

Poate ca nu a avut mereu fler la matematica, dar nu a dat niciodata gres atunci cand a fost vorba despre aritmetica vietii. Capricornul este cea mai calculata zodie, condusa de un simt practic care a ajutat-o sa evite toate capcanele sortii, cu un fler aproape iesit din comun!

E suficient sa aruncam o privire asupra semnului dominant al nativei din Capricorn pentru a ne da seama de calitatile sale! Aflata sub influenta pamantului, aceasta super femeie este statornica si nu se lasa niciodata „zbuciumata” de capricii sau de dorinte imposibil de indeplinit. Dimpotriva, ea e calculata si mereu la obiect, impresionandu-i pe cei din jur cu judecata ei fina.

Avand parte de ajutorul oferit de planeta care i-a fost atribuita, Saturn, Capricornul este considerat de astrologi cel mai serios si mai responsabil semn. Daca ai nevoie de un sfat, stii deja cui sa te adresezi: aceasta nativa are o minte ascutita si nu greseste niciodata, mai ceva ca ora aratata de un ceas elvetian.

Nu putem uita nici de inteligenta ei stralucita! Nu degeaba este femeia Capricorn considerata cea mai desteapta din tot zodiacul. Nu e vorba doar despre capacitate superioara de a invata sau despre jonglerii abile cu cifrele: pur si simplu, nativa are o capacitate intelectuala care o depaseste cu brio pe cea a tuturor celor din jurul ei si care ii permite sa isi analizeze cu maiestrie toate miscarile. Nu e deloc de mirare ca nu greseste niciodata!

Pe langa toate aceste daruri, cea mai calculata zodie este dotata si cu un calm proverbial. Si-a conceput planurile cu aceeasi atentie precum surioara ei de „pamant”, Fecioara, dar nu se streseaza la fel de repede, asa cum o face perfectionista zodiacului, ci isi pastreaza cumpatul chiar si atunci cand este lovita in mod neasteptat. Desigur, am putea crede ca a anticipat chiar si aceste obstacole, ceea ce nu este cu totul lipsit de sens.

Daca semnele de apa sunt inzestrate de la natura cu o intuitie desavarsita, pe care, daca o asculta, rareori gresesc, Capricornul nu are nevoie de un al saselea simt pentru a intelege cum functioneaza lucrurile in jurul ei. Pentru a cunoaste lumea, ei ii este suficienta mintea superioara, care patrunde cu usurinta orice mistere sau dificultati.

Nu in ultimul rand, chiar si atunci cand ai avea impresia ca nativa a fost pusa la pamant si ca pana si calculele ei grijulii au fost date peste cap, ea scoate cu naturalete din buzunar un alt atu, pe care nimeni nu il anticipase. Este una dintre trasaturile cele mai de succes ale nativei: abilitatea de a se redresa si de a gasi cea mai buna solutie, chiar si in cele mai tensionate momente. In aceste conditii, este chiar imposibil sa greseasca!

Sursa text: divahair