Afla ce a declarat LAURENTIU REGHECAMPF despre TRANSFERUL lui PINTILII la AL-HILAL

Capitanul echipei STEAUA BUCURESTI, MIHAI PINTILII, s-a TRANSFERAT la echipa AL-HILAL din Arabia Saudita, acolo unde mijlocasul defensiv in varsta de 30 de ani a fost dorit cu insistenta de antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF.

In schimbul lui PINTILII, STEAUA BUCURESTI va incasa 2,5 MILIOANE DE EURO, din care ros-albastrii vor ramane cu 80%, restul urmand sa ajunga in conturile celor de la PANDURII TG JIU.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui CIPRIAN TATARUSANU. FOTO 

LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit, joi, care a fost motivul si cum i-a convins pe seicii din conducerea lui AL-HILAL sa il achizitioneze pe MIHAI PINTILII.

“Ni s-a accidentat un jucator important si din acest motiv am demarat negocierile cu STEAUA BUCURESTI pentru TRANSFERUL lui MIHAI PINTILII. L-am ales pe el pentru ca este un profesionist care ne poate ajuta. Pe Szukala nu-l luam. Cred ca discutiile s-au terminat”, a spus LAURENTIU REGHECAMPF la televiziunea SPORT.RO.

Citeste si: STEAUA a ramas fara capitan! MIHAI PINTILII a semnat cu AL-HILAL 

MIHAI PINTILII il va inlocui la AL-HILAL pe internationalul ecuadorian SEGUNDO CASTILLO care s-a accidentat intr-o partida amicala a tarii sale si va lipsi aproximativ 4 luni.

Sursa foto: sport.ro