Află cum poți încasa chiar astăzi banii pe Biletele la Ordin și pe CEC-uri

Pentru acele firme care activeaza in domenii ce functioneaza pe baza de bilete de ordine sau cec-uri, perioada de transformare a incasarilor in lichiditati poate aduce intarzieri mari in achitarea taxelor si a salariilor. Astfel ca, pentru a scurta datele scadente, colaborarea cu Omnicredit poate reprezenta cea mai buna optiune.

Aplica aici pentru scontare si ia-ti adio de la perioade de asteptare de pana la 90 de zile!

Ce reprezinta serviciul de scontare?

La fel ca in cazul serviciilor de factoring, scontarea reprezinta o metoda rapida de transformare a banilor blocati in lichiditati imediat utilizabile. Diferenta consta in faptul ca, in loc de facturi, entitatile manipulate sunt biletele de ordine si CEC-urile. Astfel ca, in cazul firmelor ce activeaza in domenii precum cele ale transporturilor, constructiilor sau al companiilor care lucreaza cu statul, micilor producatori si retailerilor, timpul prea lung de asteptare pana la incasarea sumelor aferente acestora este cu mult limitat.

Cum se realizeaza acest proces?

Omnicredit se angajeaza in medierea relatiilor dintre intreprinderi si clienti sau parteneri. Astfel ca, odata marcate ca incasate, Omnicredit va vira aceeasi valoare in contul intreprinderii cu mult inainte ca data scadenta sa expire, cea din urma putand sa utilizeze banii imediat. Aceasta suma ii va fi restituita direct de la clientul intreprinderii, odata ce perioada vizata, de 30, 60 sau chiar 90 de zile va expira. Astfel ca se contureaza un circuit continuu Omnicredit – Intreprindere – Client; un ajutor reciproc ce se doreste la atingerea obiectivelor proprii tuturor celor trei parti.

Care sunt avantajele implementarii acestei metode de finantare?

In primul rand, lipsa lichiditatilor va fi combatuta. Astfel ca nu se vor mai inregistra intarzieri cu privire la plata salariilor, a taxelor sau la implicarea in anumite investitii. In plus, nu se va mai pune presiune pe parteneri pentru a achita cat mai prematur aceste servicii, astfel ca se va creiona un cadru relaxat, propice unei colaborari de lunga durata.

Mai mult decat atat, poti obtine intr-un interval de doua ore, contravaloarea tuturor biletelor de odine si a altor forme financiare, ce pot atinge pana la 25.000 de lei. Astfel ca ai posibilitatea sa ii directionezi imediat in orice zona ai nevoie.

Nu in ultimul rand, scontarea nu are niciun element comun cu un imprumut bancar clasic. Nu exista niciun fel de angajament realizat pe baza unei datorii in raport cu niciuna dintre cele trei parti implicate. Fiind un proces ce se bazeaza pe un circuit constant, care se actualizeaza de la luna la luna, posibilitatea generarii unor datorii este aproape nula. Astfel ca, Omnicredit furnizeaza o suma unei afaceri. Aceiasi suma ii va fi restituita de catre clientul cre a beneficiat de serviciile afacerii respective. Nu exista asadar nicio discrepanta intre cele doua valori manipulate.

De ce sa alegi Omnicredit pentru afacerea ta?

Fundamentata pe dorinta de a furniza solutii rapide pentru afacerile mici sau la inceput de drum in vederea sustinerii domeniului inca de la temelii, Omnicredit este prima platforma finetech din Romania care propune o varietate de servicii de finantare avantajoase pentru client si nu neaparat pentru sine.

Astfel ca orice afacere care alege colaborarea cu Omnicredit se va putea bucura de rezolvarea rapida a tuturor problemelor de ordin financiar cu solutii fundamentate pe o experienta indelungata.

De asemenea, tot in aceeasi idee, si comisioanele atribuite in urma realizarii acestor servicii sunt cu mult sub valoare beneficiilor pe care le genereaza. Astfel ca, in schimbul scontarii pe o perioada indelungata, se va retine doar 3% din valoarea totala tranzactionata, suma aproape insesizabila la momentul in cauza.