Afluenta de candidati la postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Un al patrulea candidat si-a anuntat oficial candidatura la postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF). E vorba de un fost jucator al lui Dinamo Bucuresti, Sorin Raducanu, informeaza Libertatea.

“Imi voi depune si eu candidatura la sefia FRF. Nu pot sta deoparte, cand vad ce se intampla in fotbalul romanesc”, a spus Raducanu.

“Nu stiu cum poate candida un om care a furat fotbalul romanesc! Gica Popescu fost prins in ofsaid si a trebuit sa dea banii inapoi. Este vorba despre 400.000 de dolari, nu de o chifla furata de la magazin. In opinia judecatorilor care l-au condamnat, asta a facut Gica Popescu, a furat fotbalul nostru. Fapta e fapta. Stiu ca procesul este inca pe rol, dar pana sa-l achite, daca il vor achita, el ramane cu condamnarea de trei ani de inchisoare cu suspendare in ‘Dosarul Transferurilor. Este de-a dreptul imoral sa pui in fruntea FRF un astfel de personaj. Indiferent daca vorbim despre un fost fotbalist urias”, a declarat Raducanu pentru sursa citata.

Sorin Raducanu, in varsta de 51 de ani, a jucat in cariera la Dinamo, FC Olt, FCM Brasov, Sportul Studentesc, Aris Limassol si Wupperthaler.

Raducanu este cel de-al patrulea candidat la sefia FRF, dupa Gica Popescu, Razvan Burleanu si Marcel Puscas.

Sursa foto: frf.ro