AFTER SEX – ARTA CONVERSATIEI ‘DE DUPA’

Sa fim sinceri! Multe persoane nu stiu destule lucruri despre acest subiect, in timp ce unele nici macar nu stiu ca este de preferat sa existe aceasta discutie in urma actului sexual.

Cele mai multe persoane vor sa doarma dupa ce au facut sex cu partenerul lor, dar ar trebui sa ai in vedere faptul ca in momentele ulterioare actului sexual nivelul de intimitate este foarte ridicat si ca acestea sunt momentele perfecte pentru a intari relatia voastra si prietenia de la baza acesteia. Asa ca, daca vrei o relatie de durata, ar trebui sa incepi sa vorbesti!

CITESTE SI: Sexul cu mai multi barbati. Avantaje si dezavantaje

FLIRTEAZA PUTIN!

Tocmai ce ai facut sex, asa ca flirteaza cu partenerul tau! Este ceva normal sa flirtezi cu iubitul tau, chiar daca aveti deja o relatie. In plus, acest lucru il va face sa se simta special si va mentine relatia voastra ca la inceput. Lasa-l sa stie cat de bine te simti alaturi de el.

FITI INTIMI SI CONTINUATI SA VA ATINGETI

Doar pentru ca ati facut deja sex, asta nu inseamna ca trebui sa nu va mai atingeti. Acum este momentul cand ar fi indicat sa aveti momente tandre, chiar daca este vorba despre imbratisat sau despre trecutul degetelor prin parul lui. Poti invata foarte mult cu ajutorul simtului tactil, prin simplul contact cu pielea.

ROMANTISMUL ESTE IMPORTANT!

Acest lucru este esential! Trebuie sa fii romantica atunci cand esti cu partenerul tau. Acest lucru merge de minune impreuna cu flirtatul si trebuie sa fii romantica in timpul discutiilor ‘de dupa’.Vorbiti despre locurile unde ati vrea sa calatoriti impreuna sau planificati o intalnire romantica.

TINE MINTE SA FII VULNERABILA

Acest tip de discutii nu trebuie sa fie numai despre lucruri insignifiante. Poti lasa garda jos si sa iti deschizi mintea in fata partenerului tau, povestindu-i tot ce consideri a fi important. Acesta este momentul potrivit pentru a fi vulnerabila, iar acest tip de discutie este modalitatea perfecta.

VORBESTE DESPRE CUM A FOST ZIUA TA

Poti, de asemenea, sa aduci in discutie cum a decurs ziua pentru tine, ce s-a mai intamplat si cum te-ai simtit in ziua respectiva. Lucrul asta ii va demonstra ca ai incredere in el, il va face sa se simta important si va va apropia cu adevarat.

DETALIILE CONTEAZA

Stii cum se perfectioneaza discutiile ‘de dupa’? Cu ajutorul detaliilor! Nimic nu este lipsit de importanta in cazul acestui tip de discutii. Asigura-te ca nu omiti nici macar un detaliu si o sa simti progresul pe care il faceti.

CITESTE SI: TOP 5 cele mai bune plante afrodisiace

PLANIFICATI-VA VIITORUL

Dupa sex vine momentul perfect pentru a va planifica viitorul impreuna. Poate fi vorba in aceeasi masura despre planificarea urmatoarei vacante sau a nuntii voastre. Orice ar fi, ar trebui sa profitati de aceste momente pentru a planifica ceva impreuna!

 Sursa: elle