Afumați. Incendiu violent la un depozit! ISU: arde aproximativ 80% dintr-o suprafață de circa 4.000 de metri pătrați

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la un depozit din localitatea Afumati, judetul Ilfov, anunță Digi24. Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU Bucuresti Ilfov, a declarat că “arde aproximativ 80% dintr-o suprafață de circa 4.000 de metri pătrați”. Oficialul ISU mai spune ca intervin 21 de autospeciale de stingere”.
 
Incendiul a fost anunțat prin 112 în jurul orelor 5.30 dimineață. Din fericire, nu au fost victime, potrivit primelor verificări. Depozitul conținea deșeuri de plastic, potrivit oficialilor ISU. Există riscul ca incendiul să se propage și la construcțiile învecinătate, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU. A fost emisă și o alertă prin sistemul Ro-Alert. 
 
Pompierii au intervenit cu un efectiv de 150 de persoane, iar pe lângă cele 21 de autospeciale, mai sunt trimise la fața locului 4 autoscări, două descarcerări și două ambulanțe SMURD.
 
Potrivit lui Raed Arafat, ISU a suplimentat la 25 de austospeciale numărul mașinilor de intervenție. ”Se intervine doar din exterior, nu se poate intra acolo din cauza condițiilor. Nu sunt victime, o singură persoană a avut nevoie de asistență medicală”, a spus Raed Arafat.

Sursa foto: realitatea